Доставка на стоки

»

Доставката на стоки от онлайн магазин NovaStoka.com, като специализиран подраздел на онлайн магазин novistoki.com  се извършва, чрез лицензиран куриер на територията на Република България - Спиди, Еконт, други, посочени изрично от поръчителя на стоката.

Поръчките в онлайн магазина са 2 вида: стандартни с избор на много артикули и въвеждане на информация за доставка и адреси, и "бързи" (опростени), касаещи 1 артикул и с въвеждане на кратка информация за връзка с поръчителя на стоката.

Разходите за доставка се заплащат по текуща тарифа на куриера при получаване на стоката, или според избрания от поръчителя на стоката начин на доставка.

Потребителите, поръчали стоки от Онлайн магазин NovаStokа,com ползват отстъпка от цената на куриерската услуга, на базата на договор между собствениците на магазина и съответния куриер.

Възможна е доставка ДО АДРЕС на поръчителя на стоката или ДО ОФИС на куриера доставящ поръчката. Има различия в цените. Възможна е експресна доставка, икономична доставка.

Ако желаете стоката да бъде опакована като подарък и доставена до адрес и получател, посочени от вас на определена дата и час, то пишете ни или се свържете с нас за договаряне.

Всички пратки са придружени от касова бележка и фактура. Ако изрично не са дадени други данни за издаване на фактура, то тя се издава на поръчителя на стоката.

Правилата на доставка и поръчка в онлайн магазин novistoki.com са предварително дефинирани в нашите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ