Избрано от каталога:
<12>

Едноцветен памучен мъжки слип - 6 варианта с широк цветен поясен ластик Едноцветни мъжки слипове, ушити от фина памучен плат с лек примес на ликра за по-добро прилягане. Пасва на всяка фигура. Цветовете са пастелни - подбрани специално така, че да създават добра комбинация с широкия цветен ластик. 20.50лв.
Памучен мъжки боксер с удобна кройка и в практични цветове Елегантно и удобно мъжко бельо - памучно с малко еластан за комфорт. Мъжки боксер, който е с кройка, подходяща за всички възрасти. Широк цветен колан допълва общата визия 22.50лв.
Плувни шорти до средата на коляното - пясъчни цветове и море Елегантна дреха за летните месеци - къс панталон до коляното, решен в цветовете на пясъка и блестящата морска вода. Великолепно се комбинира с едноцветна тениска или потник.
54.50лв.
Плувни шорти до средата на бедрото с широк тъмен колан Кройката на тези плувни шорти е удобна и създава комфорт при движение. Подходящи са за къс панталон през летните вечери, за плуване и дори гмуркане. Широк колан с вътрешен шнур за фиксиране при спорт допълва елегантността.  48.50лв.
Фламинго - екзотичен класически мъжки бански Огън и жар - това е запомнящо се съчетание от цветове. Оригиналният дизайн на плата, от който е ушит представеният мъжки бански боксер компенсира класиката в неговата кройка.  31.00лв.
Тениски с къс ръкав - трептенето на тропика Материята на тази тениска предпазва тялото от температурни колебания и горещини в летните месеци. Тениска с къс ръкав, подходяща както за спорт, така и за блуза в топлите вечери край морето. 42.00лв.
Плитък мъжки бански слип - морско дъно Плитък мъжки бански слип с широк колан в подходящ за основната гама цвят. Подчертава фигурата и тена. Подходящ за по-млади мъже и за слаби фигури. 25.50лв.
Морско дъно - плувни шорти с широк колан с вътрешен ластик Плувни шорти от бързосъхнеща материя със странични джобове. Широк колан в подходящ за основната гама цвят подчертава талията. Подходящи са и за къс панталон през лятото.
48.50лв.
Мъжки бански - плитък слип с делфини и водорасли Цветовете на този мъжки бански са неутрални, компенсиращи изпълнените с движение и емоция делфини на модела. Кройката е силно изрязана и много секси. 25.50лв.
Тениски къс ръкав - великолепно съчетание от стил и романтика Романтичен модел тениска с къс ръкав. Изисквана кройка, която подчертава фигурата. Лодки със закачливи цветни платна създават усещане за лекота, за лятно настроение.  42.00лв.
Артистичен мъжки бански - плувен боксер за спорт и плаж Елегантен дизайн, артистичен десен, който комбинира строгото тъмно синьо със закачливи платна. Мъжки бански от типа плувен боксер с широк колан и вътрешен шнур за фиксиране при спорт и плуване. Подходящ за всяка възраст. 31.00лв.
Памучен мъжки слип - едноцветен, класически 8 различни цвята. Класически мъжки слип - памучен с примес на ликра. Кройката е с широк ластик в същия цвят. Предпочитано мъжко бельо за всяка възраст. 19.50лв.
Елагантен мъжки слип - памучен с усилена ликра За този мъжки слип с класическа кройка подхожда определението Официален. И двата варианти на дизайна създават усещане за подсилване. Подчертава гъвкавото мъжко тяло. 26.00лв.
Класически мъжки бански: плувен боксер с контрастен колан Класически мъжки бански - плувен боксер с контрастен двуцветен колан с шнур за допълнително фиксиране при плуване и гмуркане. Стилът е винтидж, наподобяващ изисканите мъжки бански от 50-те години на миналия век. 29.00лв.
Елегантен мъжки бански - плувен боксер, който обхваща цялото бедро Стилът е винтидж с намигване към онези години, в които изискани господа се посетили плажа, за морски бани. Това елегантно плажно бельо е мъжки бански от типа на плувни боксери и се предлага в три цветове комбинации.  30.50лв.
Мъжки плувен боксер от пъстър цвят с контрастен колан Мъжки плувен боксер с тъмен колан с вътрешен шнур за пристягане при плуване и спорт. В материята има увеличено съдържание на ликра за по-добра еластичност. 31.00лв.
Плувни шорти от два основни цвята със светло свързване Артистичен дизайн и ярки летни цветове, комбинирани с тъмна горна част с колан и светла свързваща част. Плувни шорти - червени, лазурно сини и цвят банан. 44.50лв.
Мъжко яке - съхрани цветовете на природата Актуално като кройка и материя, това мъжко яке символизира великолепието на природата, надничаща през прозореца. Подходящо за лятото, за пролетта и есента. Майсторско съчетание от бяло, зелено, синьо и черно. 79.50лв.
<12>

Бански и плувни шорти, мъжко и дамско бельо, хавлии и подаръци от NoviStoki.com